Gyártás

Csepeli gyárunkban készülnek

Medencetakarók

A medencetakarók kiválasztásakor elsősorban a funkciót kell figyelembe venni.

Az általunk forgalmazott szolár takarók a lehető legjobb minőségű alapanyagból és egyedi GeoBubble buborék kialakítással készülnek. Külön erre a célra kifejlesztett hegesztőgéppel tetszőleges méretű és formájú takarókat vagyunk képesek legyártani. Hegesztő automatánkkal a legmagasabb minőségi elvárásokat tudjuk teljesíteni.

A GeoBubble™ technológia egy szabadalmaztatott buborék-kialakítás, amelyet a medencetakaró anyaghoz úgy terveztek meg, hogy akár 25%-kal növelje az anyag várható élettartamát, és a lehető leghosszabb ideig biztosítsa a víz mennyiségének megőrzését. Ennek hatására kevesebb energia- és vegyszerfelhasználás szükséges a medencevíz karbantartására. Az egyedülálló szabadalmaztatott kialakítás két buborékból áll. A kialakításban nincsenek éles sarkok, amelyek vékony vagy gyenge pontokat eredményeznének és 50%-kal vastagabbak, mint a hagyományos kör alakú buborékok anyaga a legvékonyabb pontjain.

Részletes leírás: Itt
GEOBubble1

Forgalmazott nyári Solar Takarótípusok:

S400K: 400 MIKRONOS KÖZÉPKÉK SOLAR TAKARÓ

S400KF: 400 MIKRONOS KÉK-FEKETE SOLAR TAKARÓ

S500JK: 500 MIKRONOS JÉGKÉK SOLAR TAKARÓ

S700FEPE: 700 MIKRONOS FEHÉR-EZÜST SZÖVETERŐSÍTETT SOLAR TAKARÓ

Biztonsági takarók

Alapvető funkciója a medence biztonságos használata. Anyaga szöveterősített PVC (cca. 680 g/m2). A takaró a vízfelszín felett van kifeszítve spaniferekkel és hevederekkel, merevségét a keresztbe behegesztett alumínium csövek adják. A takaró elbírja egy gyerek súlyát és az esővizet átereszti a merevítések közötti perforált lyukakon. Nem kifejezetten ajánlott téli takarásra, mert a takarón összegyűlő hó súlyától a merevítő csövek deformálódhatnak. Ha téli takaróként használják, a felhasználó felelőssége a hó letakarítása. Háromféle változatban készül: alul csöves, felül csöves és a kettő kombinációja. Az alul csöves előnye, hogy mivel a tartócsövek a ponyva alatt helyezkednek el, így nagyobb a terhelhetősége, viszont hátránya, hogy a perem és a takaró között kb 4 cm-es hézag marad, ahol szennyeződés kerülhet a medencébe. A felül csöves változat kiküszöböli ezt a hibát, de a terhelhetőség csökken. A kombi takaró mindkettő előnyös tulajdonságait ötvözi.

kombi-3
teli-takarok

Téli takarók

Alapvető funkciója a medence TÉLI takarása, a víz és a belső burkolat megóvása. Anyaga szöveterősített PVC (cca. 650 g/m2), vagy szőtt PE (cca. 200 g/m2 ). A takaró a vízen úszik és kihajlik a medence peremére. Előnye, hogy könnyen telepíthető, a csapadékot, a szennyeződést nem ereszti át és a vízzsák könnyen befűzhető. A PE változat további előnye az alacsony tömeg és a kedvező ár.

Vízzsák

Lágy PVC-ből, magasfrekvenciás hegesztési technikával készült dupla kamrás vízzsák 1 és 2 méteres kiszerelésben, ami a téli takarók rögzítésére szolgál.

vizzsak-1
vizzsak-2

Bélésfólia, Pótfólia

A bélésfóliák 0,75 mm vastag Alkorplan fóliából készülnek, egyszínű vagy mintás kivitelben. A választható színek az aktuális árlistában szereplő 0,75 mm-es fóliák. Pótfóliát csak cca 80 m2- es méretig tudunk gyártani. Megrendeléskor fontos, hogy a peremrögzítés megfelelően legyen meghatározva! (KIhajtós, FELakasztós, BEakasztós)

beakaszto-profil-01

Fagytest – Betonnal töltött fagynyomás csökkentő

A fagytest kiváló minőségű, tartós téliesítő fagynyomáscsökkentő eszköz, rögzítő kapoccsal. Funkciója, hogy megvédje a medencét a fagykártól és hogy megakadályozza a jégtágulásból eredő károkat. A fagytest anyaga újrafelhasználható polietilén (HDPE), amely kiválóan ellenáll az időjárási hatásoknak, töltete beton. A betonnak köszönhetően kiváló úszóképességű és egyensúlyú a termék. Az általános alapelv az, hogy a medencébe hosszában és keresztben kerül egy-egy sor fagytest. Egy fagytest kb 5 m széles jég fagynyomását képes kompenzálni.

Általános adatok:

Anyaga: HDPE
Teljes mérete: 50cm x 23cm x 5cm
Súlya: 3,5 kg +/-5%
Rögzítése: műanyag kapcsokkal (tartozék) vagy rögzítő kötéllel.
Gyártói garancia: 5 év.

fagytest
fagytest
fagytest
fagytest
fagytest
fagytest
fagytest
fagytest