Rólunk

Az Abakusz-Lux 1994. november 1-én alakult Betéti Társaságként, majd 2000-ben alakult át Korlátolt Felelősségű Társasággá. Kezdeti tevékenységünk kizárólag a medencefóliázás volt, de portfóliónk hamar kiegészült különböző medencés termékek gyártásával és forgalmazásával. Cégünket az elmúlt évek során folyamatosan fejlesztettük annak érdekében, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást biztosíthassuk partnereink és megbízóink számára. Csepeli telephelyünket is több lépcsőben bővítettük, jelenleg is itt dolgozunk 2012 óta.

Meggyőződésünk, hogy a “három lábon állás” – kivitelezés, gyártás, kereskedelem – teszi stabillá cégünket. Cégünk a szakmában töltött évek alatt azon termék-, és szolgáltatáscsoportokra specializálódott, amelyek kapcsolódtak a medencefóliázáshoz. Ennek mentén termékeink és szolgáltatásaink körét úgy alakítottuk, hogy azok a legmagasabb igényeket célozzák, a lehető legjobb minőségben.

Csak olyan termékeket forgalmazunk és építünk be, melyek minőségét hosszú évek tapasztalata biztosítja.

Mi garantálja az Abakusz-Lux-minőséget?

20+ év elhivatottsága

Számos megvalósított projekttel és elégedett ügyféllel tőkeerős és stabil céget tudtunk építeni, köszönhetően azoknak a kollegáinknak, akik minket választottak munkahelyül, és a kivitelezőknek, akik a mi megoldásainkat választották.

TÜV-tanúsítvány

A profizmust a munkánk megtapasztalható minősége mellett azzal is biztosítjuk, hogy TÜV-tanúsítvánnyal rendelkező szakemberekkel dolgozunk együtt.

Bisnode AAA minősítés

Szakmai elismerésként tartjuk számon, hogy bírjuk a Bisnode „AAA” jelzésű, nemzetközi cégminősítő tanúsítványát, és egyben felelősségként kezeljük, hogy a tanúsítvány által támasztott elvárásoknak mindig megfeleljünk.